Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Semper Scribo

De naam 'Semper Scribo' betekent 'Altijd schrijf ik' en geeft al aan dat dit tekst- en redactiebureau van mij, Aukje-Tjitske, geboren is uit passie. Op de gekste momenten bedenk ik een pakkende introductie of de opbouw van een artikel. Altijd ben ik met woorden, zinnen, schrijfstijl en grammatica in de weer. Die taalkundige aspecten pas ik toe om de inhoud van een tekst duidelijk, persoonlijk en uitnodigend te brengen.

Wat doet Semper Scribo?

Niet iedereen is goed in schrijven. Dat is niet erg. Ieder zijn eigen vak. Als een tekst echter taalkundig en stilistisch niet goed in elkaar steekt, komt de schrijver klungelig over. In het geval van een zakelijke tekst, komt het hele bedrijf klungelig over. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dat schrijven niet uw sterkste kant is, hoeft niet te betekenen dat de activiteiten van uw organisatie niet goed uitgevoerd worden.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren