Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Jouw landschap adem ik

Beeldende woorden en sprekende beelden uit Zeeuws-Vlaanderen
Deel 2 in de serie Zeeuws-Vlaams Venster

Het idee van deze bundel is simpel: een foto bij een gedicht of, andersom, een gedicht bij een foto. Beeldende woorden en sprekende beelden. Een zwartgeteerde strandpaal, een grillige knotwilgknoest, een weerspiegeling in het kreekwater… Mooie, fascinerende of tot nadenken stemmende beelden uit Zeeuws-Vlaanderen spelen een rol in deze gedichtenbundel.

Zeeuws-Vlaanderen wordt geroemd om de rust en de ruimte. Maar om diezelfde rust en ruimte wordt deze streek verguisd. Pas door de ervaring van mensen krijgt het landschap een betekenis, een gevoelswaarde. De gedichten en foto’s in Jouw landschap adem ik laten iets van de relatie tussen mens en landschap doorschemeren.

U hoeft niet in een hoogdravende stemming te verkeren, filosofisch van aard te zijn of een zweverig denkniveau te bereiken om van dit boekje te genieten. Het mag natuurlijk wel. De gedichten en foto’s in deze bundel zijn bestemd voor iedereen.

 

Deze dichtbundel is verkrijgbaar bij Semper Scribo voor € 9,50. Bestellen kan eenvoudig via het invullen van het contactformulier. Let wel op: het gaat om de laatste exemplaren!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren