Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

De diensten van Semper Scribo

Semper Scribo kan naar aanleiding van uw wensen schrijven, herschrijven of redigeren. Daarbij let ik natuurlijk op taalkundige aspecten, maar kijk ik ook of de stijl van de tekst goed aansluit bij uw doelgroep, uw tekstdoel en uw eigen (bedrijfs)uitstraling. Welke wensen hebt u? Welke informatie wilt u in de tekst verwerkt zien? Op welke manier wilt u de lezer aanspreken? Welke schrijfstijl hoort bij uw tekst? Onderling overleg is essentieel voor een goed resultaat.

Het schrijven van teksten

Gebrek aan tijd is een van de belangrijkste redenen om een tekstschrijver in te schakelen. Het schrijven van een tekst, ongeacht de aard daarvan, kost veel tijd. U hebt een bepaald doel voor ogen en u wilt een bepaald publiek bereiken. Even snel wat opkrabbelen leidt over het algemeen niet tot het gewenste effect. U neemt uzelf veel tijd en werk uit handen als u mij inschakelt. Er zijn verschillende tekstsoorten mogelijk.

 
 

Redigeren van teksten

Wellicht hebt u zelf een tekst geschreven, maar wilt u het graag even laten controleren. Het pakt vrijwel altijd heel goed uit als iemand anders er even naar kijkt. Staar u niet blind op uw eigen tekst. Ik kan alles snel en nauwkeurig redigeren.

Ook als u alleen een basis voor een tekst hebt, kan ik u verder helpen. Wilt u de kern van uw eigen tekst behouden, maar een pakkende introductie en een passend slot? Of wilt u liever advies over de techniek van het schrijven zelf? Wilt u dat ik de verschillende onderdelen van de tekst vloeiend in elkaar over laat lopen? Het kan allemaal.

Coachen bij het schrijven van fictie

Hebt u al heel lang het verlangen om dat ene verhaal op te schrijven, maar komt het steeds niet goed op papier? Dan kan ik u wellicht helpen. Als schrijfcoach begeleid ik schrijvers bij het maken van verhalen en boeken. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is schrijven niet alleen een kwestie van talent. Schrijven valt te leren, net als elk ander vak. Bij dat leerproces kan ik u helpen. Vraagt u zich ook wel eens af hoe met uw verhalen kan bereiken wat u wilt bereiken? Hoe u ervoor zorgt dat uw verhaal de lezer raakt? Hoe u voorkomt dat hij of zij verveeld of geërgerd stopt met lezen? 

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren